Om os

Vores mål er at fremtidssikre dig, din forretning og din EDI-investering

NxM Business Solutions har siden 2008 leveret effektive løsninger til håndtering af EDI. De mange år på EDI-markedet har givet os en stor brancheviden og forståelse. 

Vælger du NxM Business Solutions som din EDI-leverandør, får du en samarbejdspartner, der har samme målsætning som dig – at effektivisere dine dokumentudvekslingsprocesser og reducere dine dokumenthåndteringsomkostninger. Vores erfarne NxM EDI-konsulenter har implementeret over 200 løsninger i mange forskellige brancher.

NxM EDI-konsulenterne rådgiver og tilbyder faglig sparring til alle nye og allerede eksisterende ERP-partnere og kunder, når det kommer til valget af den EDI-løsning, der skaber mest værdi for virksomheden og giver den højeste ROI.

Vi har i dag et stort erfaringsgrundlag og ekspertise på de forskellige branchers EDI-behov, i og med at vores EDI-løsninger er udbredt i mange erhvervssegmenter og brancher i hele Norden. Vi kan blandt andet nævne, at NxM Business Solutions som en af de få i verden, er blevet godkendt til udveksling af EDI-dokumenter imod IKEA.

Vil I vide mere om, hvad NxM EDI kan tilbyde jeres virksomhed, så kontakt os på mail eller book et gratis demomøde.