NxM EDI – 365 Business Central

en af Danmarks mest effektive EDI-løsninger

NxM EDI – en af Danmarks mest effektive EDI-løsninger

NxM EDI dækker som en af de få løsninger på markedet hele B2B-processen via den fuldt ud integrerede funktionalitet i 365 Business Central. Løsningen har et unikt fokus på at varsle og hjælpe jer som brugere — og det giver jer en enestående mulighed for at være proaktive i hverdagen.

Det betyder, at I kan udnytte det fulde potentiale i 365 BC og opnå nogle fuldstændigt gnidningsfri arbejdsgange. Derfor tør vi også godt at sige, at vi leverer en af Danmarks mest effektive og brugervenlige løsninger til håndtering af EDI.

Fremtidssikret logik og fleksibilitet

NxM EDI er kendetegnet ved stor fleksibilitet. Har I fx behov for et ikke-standardformat, kan vi med enkelte justeringer tilføje de formater, dokumenttyper og kommunikationsformer, I har behov for.

Logikken i NxM EDI sikrer, at løsningen kan anvendes i alle brancher, og det er enkelt at tilføje nye samhandelspartnere. Derfor er NxM EDI også det sikre valg for virksomheden med vækstambitioner.

NxM EDI logik Vi har udviklet NxM EDI med fokus på brugervenlighed og på at give jer fuld kontrol over virksomhedens EDI-dokumenter og B2B samhandel. I får overblik over processerne, og EDI-modulet gør automatisk opmærksom på, hvis I skal foretage nogle handlinger for at færdigbehandle et EDI-dokument. Derfor er det enkelt for jer som brugere at løse problemer, rette fejl og være proaktive.

NxM EDI’s logik bevarer al dokumenthåndtering i 365 BC. På den måde sikrer vi jeres muligheder for nye integrationer og en simpel opdatering til nyere versioner af 365 BC.

Moduler i NxM EDI

NxM EDI består af en række moduler, der tilsammen håndterer konvertering, modtagelse og afsendelse af alle relevante forretningsdokumenter. 

Moduler i NxM EDI

NxM EDI består af en række moduler, der tilsammen håndterer konvertering, modtagelse og afsendelse af alle relevante forretningsdokumenter. 

NxM Salgs– og købsdokumenter

I kan nemt og enkelt  behandle salgs- og købsdokumenter i NxM EDI. Modulet  er integreret i NAV/365 BC og understøtter i standardversionen alle gængse forretningsdokumenter som salgsordre, ordrebekræftelse, faktura, kreditnota m.m. Vi kan hurtigt og enkelt tilføje andre dokumenttyper og kommunikationsformer, hvis I har behov for det.

NxM Varekatalog

Med Varekatalog kan I på en struktureret måde offentliggøre og udveksle oplysninger om jeres varer med kunder og leverandører. I kan omvendt også nemt modtage vareoplysninger og priser fra jeres egne leverandører.

NxM Intercompany

Intercompany-modulet giver jer mulighed for hurtigt og enkelt at udveksle EDI-dokumenter og dele oplysninger internt mellem egne virksomheder på en struktureret måde. Den fulde funktionalitet er til rådighed, herunder det komplette ordre-flow inklusiv håndtering af ordreændringer.

NxM PDF og SMS

Modulet er integreret i EDI-processen, og beskeder og dokumenter kan aktiveres som en del af processen. Det kan I tilføje i den samlede kommunikationsprofil, I sætter op på kunder og leverandører.