NxM Cloud API

 

NxM Cloud API er en enestående løsning med mange EDI-funktioner, der er tilgængelige fra brugerens egen IT-infrastruktur. Vælger man en Cloud-service, varetager NxM Business Solutions al teknik, formatering og alle EDI-problemstillinger outsources til NxM Support.  Certifikater vedligeholdes, forbindelser overvåges, formater justeres efter behov.

NxM Cloud-service dækker alle typer af salgs- og købsdokumenter og varekataloger - i alle formater. Servicen konverterer alle modtagne dokumenter til format der kan indlæses i jeres ERP-system, og omvendt.

Kommunikationen kan f.eks. være sFTP, AS2, web service, eller den kan være specialtilpasset. NxM er ikke støt på dokument formater vi ikke kan håndtere og NxM har leveret nogle af de mest krævende EDI-integrationer, der findes, bl.a. til IKEA.

Via webportalen kan alle dokumenter findes og spores; hvis der er fejlmeldinger, er dette tydeligt beskrevet. Som bruger af NxM EDI kan du selv styre, hvem skal have besked ved forskellige hændelser i EDI-flow.

 

 

 


Overskuelig

NxM EDI har formået at ændre en kompleks praksis hos flere hundrede virksomheder i hele Norden til en nem, overskuelig og brugervenlig praksis, der optimerer interne og eksterne arbejdsprocesser.

Erfaring viser, at der opnås en høj ROI på en EDI-løsning fra NxM. Den absolut optimale løsning er at kombinere dette med 365 Business Central eller Microsoft Dynamics NAV. En sidegevinst er markedets bedste intercompany løsning.

 


 

NxM EDI Dokumenter konverter alle formater

Konverter, send og modtag data i alle formater til og fra samhandelspartnere, kunder og leverandører. 

 

 

 

NxM SMS Nortifikation

Send SMS-notifikationer og SMS-beskeder til jeres kunder, leverandører eller medarbejdere.

 

 

 

NxM Business Solutions Support

Support og driftsovervågning er inkluderet, hvilket gør det nemt at være bruger af denne service.

 


 

NxM Gateway

Giver adgang til NxM Gateway, her finder I det historiske overblik over alle jeres transaktioner.

 

 

 

 

 

Dynamics NAV NxM EDI

Med NxM Cloud samles alle dine arbejdsgange i et interface


 

 

 

 

NxM Cloud kan tilpasses jeres specifikke behov.