Kommunikationsprotokoller

Kommunikationsprotokoller

FTP

FTP (File Transfer Protocol) er en pålidelig metode til udveksling af EDI-dokumenter. Metoden bruges oftest til udveksling af EDI-dokumenter internt i en organisation (Intercompany). Metoden bruges også til udveksling af OIOUBL. Intet indhold i en FTP-overførsel bliver krypteret.

SFTP

Sikker fil transfer protokol (SFTP) er efterfølgeren til FTP. SFTP er en sikker kommunikationsprotokol til udveksling af EDI-dokumenter. En STPF kommunikation kan kun oprettes ved udveksling af SFTP-certifikater. Alt indhold i en SFTP filoverførsel bliver krypteret inden forsendelse.

VAN

VAN Value added network (VAN) er en nem måde at sende og modtage EDI-dokumenter på. EN VAN-service fungerer lidt som en hostet postcentral, der behandler standardiseret og struktureret data, inden det videresendes til modtageren

FTPS

FTPS er en sjældent anvendt kommunikationsprotokol.AS2

AS2 er en af de mest anvendte metoder til udveksling af EDI AS2, da metoden er en af de sikreste og mest pålidelige måder til udveksling af data online. Inden et dokument bliver pushet ud gennem AS2, bliver dokumentet / data krypteret.

Skal du bruge en anden kommunikationsprotokol, så kontakt os og få en komplet liste over alle vores kommunikationsprotokoller.