NxM VAN


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NxM VAN-service effektiviserer virksomheders kommunikations-processer, ved at reducere antallet af manuelle tasteopgaver, der er forbundet med data og dokument behandling til et minimum.


NxM VAN service

NxM VAN en enestående applikation, der simplificer virksomheders kommunikationsprocesser, ved at fjerne den komplekse kommunikationsproces fra virksomheden og flytte den over i NxM VAN. NxM Business Solutions VAN-service fungerer som en postcentral, der sender alle dine konverteret dokumenter til dine samhandelspartnere. Og omvendt modtages og returneres indgående dokumenter tilbage og registreres i virksomheden Dynamics NAV tabeller. NxM VAN servicen dækker bredt via egen forbindelser, samt via vores vidt forgrenet globale samarbejdsnetværk. Alle dokumenter sendt og modtaget kan spores på webportalen, som jeres medarbejdere kan få adgang til. Som bruger kan du selv styre, hvem der skal have besked ved forskellige hændelser i EDI flow, lige fra hændelser i test flow til hændelser i produktions flow.

NxM VAN service indgår også i den samlede NxM EDI løsning til Dynamics NAV, såvel som den kan anvendes som en enkelt stående service. NxM VAN service er opdelt i test og produktionsflow, som kan håndteres af brugeren af VAN servicen.

NxM VAN service aftaler kan administreres på web portalen og der kan søges efter dokumenter. Faktisk tidspunkt for afsendelses og modtagelsestidspunkt, samt fejlmeldinger er samlet et sted. Når det gælder testflow, præsenteres bruger for resultatet af testen, med en tydelig beskrivelse af validering og en eventuelt påkrævet handling. I NxM VAN service netværket, inkluderes der som eksempel, Inovis/GXS for det amerikanske marked, i norden har vi samarbejde med Strålfors, IBM, Basware og mange flere, dette er kun et lille udvalg af det samlet netværk. Af protokoller, kan nævnes understøttelse af AS2, AS3, FTP, sFTP, FTPs, X400, mail, webservices.


NxM EDI VAN-service

     NxM VAN fordele 


 

Send og modtag EDI dokumenter

Send og modtag dokumenter til/fra jeres samarbejdspartner i hele verdenen.

 

 

 

En sikker afsendelse og modtagelse, med tilhørende log.

  

 

 

NxM EDI Dokumenter

Hurtigere salg- og ordre behandling, og automatisering af aftalte processer

 

 


Med NxM VAN-service kan I sende og modtage forretningsdokumenter i aftalt kommunikationsprotokol, til alle jeres forretningsforbindelser, uagtet af hvor i verden de har kontor. Udover at være en effektiv måde at kommunikere på, er NxM VAN-service også en af de sikreste måder at kommunikere og dele vigtige EDI dokumenter på, da alle afsendte og modtagende EDI-dokumenter, automatisk registreres i jeres Dynamics Nav database, hvis ingen fejl registreres. NxM VAN-service giver adgang til NxM Gateway.

 

 


NxM Gateway

NxM gateway er en webportal, der giver historikken over alle EDI transaktioner.

Giver adgang til support.

Brugeren kan give nye medarbejdere 

Bestille nye EDI aftaler.

Se virksomhedens transaktionskonto.

Følge med igangværende EDI aftaler.

 

 

NxM EDI brugeren kan inde på NxM Gateway, se om et dokument er blevet behandlet og videresendt af NxM Cloud og samtidige se om noget i transaktionsprocessen er fejlet.


Vores NxM VAN-netværk strækker sig vidt, også via. vores partnere B24, IBM web portalen, Stålfors, Baseware, Nemhandel ,Peppol

 


                                                                                                   


 


 

 

 

Realtime kommunikation

I mange brancher, er der behov for en hurtig respons, det er derfor ikke ualmindeligt, at der er en responsdeadline på 48 timer eller mindre på eks. en ordre. I sådanne brancher er realtime kommunikation nøglen til succes. Med NxM VAN-service effektiviseres kommunikationen mellem virksomheder, hvilket gør det nemt at dele data realtime, med NxM VAN kan det gøres på 4 minutter.