Kommunikationsprotokoller


Kommunikationsprotokoller

 
 
 
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

De mest anvendte kommunikationprotokoller

 

AS2AS2

AS2 er en af de mest anvendte metoder til udveksling af EDI AS2, da metoden er en af de sikreste og mest pålidelige måder til udveksling af data online. Inden et dokument bliver pushet ud gennem AS2, bliver dokumentet / data krypteret.

AS2FTP

FTP (File Transfer Protocol) er en pålidelig metode til udveksling af EDI-dokumenter. Metoden bruges oftest til udveksling af EDI-dokumenter internt i en organisation (Intercompany). Metoden bruges også til udveksling af OUIUBL. Intet indhold i en FTP-overførsel bliver krypteret

AS2SFTP

Sikker fil transfer protokol (SFTP) er efterfølgeren til FTP. SFTP er en sikker kommunikationsprotokol til udveksling af EDI-dokumenter. En STPF kommunikation kan kun oprettes ved udveksling af SFTP-certifikater. Alt indhold i en SFTP filoverførsel bliver krypteret inden forsendelse.

AS2VAN

VAN Value added network (VAN) er en nem måde at sende og modtage EDI-dokumenter på. EN VAN-service fungerer lidt som en hostede postcentral, der behandler standardiseret og struktureret data, inden det videresendes til modtageren

AS2FTPS

FTPS  er en sjælendt anvendt  kommunikationsprotokol 

Skal du bruge en anden kommunikationprotokol, så kontakt os og få en komplet liste over alle vores kommunikationprotokoller.