Ledige stillinger


Ledige stillinger

Dynamics NAV udvikling - en usædvanlig stilling i et usædvanligt firma

Vi søger til en usædvanlig stilling en udvikler, som har lyst til at udvikle NAV tillægsmoduler hos NxM Business Solutions sammen med vores team i centrum af Nordsjælland - Hillerød.

Vi er en mindre, superfleksibel organisation, der leverer en god brugerorienteret oplevelse i Dynamics NAV. Vores kunder angiver, at vi er markedsledende, og den position vil NxM gerne beholde.

For at søge stillingen skal du have kompetencer indenfor udvikling i Dynamics NAV, i nogen grad indsigt i forretningsområderne salg, køb og lager. Andre værktøjer som f.eks. Visual studio C#, har også relevans. Det næste skridt vi tager er at udvikle vores produkt til næste generation af Dynamics NAV, også navngivet som Business Central, og vores nuværende modul skal flyttes til AL udviklingsmiljøet fra Microsoft.

Da vi er en mindre virksomhed, er det vigtigt at løfte i fællesskab og være fleksibel, fordi opgaverne kan være meget forskellige.

Udover det teknisk faglige lægger NxM vægt på, at du er flittig, initiativrig, selvkørende, serviceorienteret, god til at samarbejde og kommunikere med kunderne, er kreativ samt har en ærlig facon og tilgang til hverdagen.

NxM er fleksibel, med hensyn til arbejdssted og arbejdstid. Vi uddanner hinanden i fælleskab og tager kurser efter behov. Vi forsøger hele tiden at komme et niveau højere op i den fælles udvikling af vores EDI-modul til Dynamics NAV både på det tekniske og på brugervenligheden.

Opsummeret er den primære opgave at udvikle NxM’s nye modul til Microsoft - Business Central, som er Microsofts næste version af Dynamics NAV i Cloud, dvs., udviklingen foregår i C/AL og i den nye applikationsdesigner AL. Samt at hjælpe med mindre enkeltstående udviklingsopgaver på andre projekter.