• image01

    NxM Business Solutions

    Fokus på problemstilling dernæst helstøbte løsninger”


NxM Business Solutions

Office

NxM business Solutions leverer et solidt og stærkt modul til elektronisk forretningsdokument udveksling (EDI) samt logistiske løsninger baseret på NAV / Navision.

NxM EDI er et driftseffektiviserende og strategisk modul, der giver brugeren et overblik over alle deres EDI dokumenter.

 

Hos langt den størstedel af alle virksomheder, er logistikken tæt forbundet med forretningsdokumenterne. Så oplever I, at I har fejl i jeres ordre eller ikke kan holde jer ajourført på jeres lagerbeholdning, vil det sætte sine aftryk, i den service I kan give jeres kunder og samhandelspartner. Det er hér, at NxM EDI kommer ind i billedet, vi har skabt et solidt EDI modul, der nemt og hurtigt kan formatere jeres manuelle forretningsdokumenter om til elektroniske dokumenter(EDI).

Så har I et ønske om at effektivisere, jeres manuelle arbejdsprocesser, samtidigt med at I optimerer den daglige arbejdsgang og sikre jer mod tastefejl, så kontakt NxM Business Solutions, og hør hvad vi kan tilbyde jer. 

 

Dynamics NAV håndterer 80% af virksomhedernes behov for logistik styring og de sidste 20% dækkes typisk af specialist systemer. NxM har udviklet et markedsførende EDI modul til håndtering af elektroniske dokumenter.

 

NxM kan skalere installationerne ud fra den enkelte virksomheds behov. Vi tilbyder derfor alt fra en ren EDI dokument håndterings løsning, til en system integration på tværs af systemer, bygget på principperne for ESB(Enterprise Service Bus).