Ledige stillinger


Ledige stillinger

Dynamics NAV udvikling - En usædvanlig stilling i et usædvanligt firma

Vi søger, til en usædvanlig stilling, en udvikler som af lyst vil udvikle NAV tillægsmoduler hos NxM Business Solutions sammen med vores team i centrum af Nordsjælland,i byen Hillerød.

Vi er en mindre super fleksibel organisation, der leverer en god bruger orienteret oplevelse i Dynamics NAV. Vores kunder angiver at vi er markedsledende og den position vil NxM gerne beholde.

For at søge stillingen skal du have kompetencer indenfor udvikling i Dynamics NAV, i nogen grad indsigt i forretningsområderne salg, køb og lager. Andre værktøjer som f.eks. Visual studio C#, har også relevans. Det næste skridt vi tager er at udvikle vores produkt til næste generation af Dynamics NAV, også navngivet som Business Central, og vores nuværende modul skal flyttes til AL udviklingsmiljøet fra Microsoft.

Da vi er en mindre virksomhed, er det vigtigt at løfte i fællesskab og være fleksibel, fordi opgaverne kan være meget forskellige.

Udover det teknisk faglige ligger NxM vægt på at du er flittig, har et eget initiativ, selvkørende, serviceorienteret, god til samarbejde, kommunikere med kunder, være kreativ samt have en ærlig facon og tilgang til hverdagen.

NxM er fleksibel, med hensyn til arbejdssted, arbejdstid. Vi uddanner hinanden i fælleskab, tager kurser efter behov. Vi forsøger hele tiden at komme et niveau højere i den fælles udvikling af vores EDI modul til Dynamics NAV både på det tekniske og på bruger venligheden.

Opsummeret er den primære opgave at udvikle NxM’s nye modul til Microsoft - Business Central, som er Microsoft næste version af Dynamics NAV i Cloud samt. Dvs. at udviklingen foregår i C/AL og i den ny applikationsdesigner AL. Samt at hjælpe med mindre enkelt stående udviklingsopgaver på andre projekter.