Cloud


   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

   
   
   
   
   
   

 

 NxM Cloud-service er en enestående løsning med mange EDI-funktioner, der er tilgængelige fra brugerens egen IT-infrastruktur. Vælger man en Cloud-service, varetager NxM Business Solutions al teknik, og alle EDI-problemstillinger outsources til NxM Supportteam. NxM Cloud-service dækker alle typer af salgs- og købsdokumenter og varekataloger - i alle formater. Servicen konverterer alle modtagne dokumenter, inden de indlæses i jeres ERP-system, og omvendt, konverteres afsendte dokumenter om til det format, jeres partner ønsker at modtage. Al kommunikation og udveksling af dokumenter foregår på en sikret kommunikationslinje.

Kommunikationen kan være asynkront lokalt installeret, via sFTP, AS2, web service, eller den kan være specialtilpasset. Der er ikke kendskab til dokumentformater, der ikke håndteres, og NxM har leveret nogle af de mest krævende EDI-integrationer, der findes, bl.a. til IKEA. Via webportalen kan alle dokumenter findes og spores; hvis der er fejlmeldinger, er dette tydeligt beskrevet. Som bruger af NxM EDI kan du selv styre, hvem skal have besked ved forskellige hændelser i EDI-flow, lige fra hændelser i test-flow til hændelser i produktionsflow. 

 

 


 

NxM EDI Dokumenter konverter alle formater

Konverter, send og modtag data i alle formater til og fra samhandelspartnere, kunder og leverandører. 

 

 

 

NxM SMS Nortifikation

Send SMS-notifikationer og SMS-beskeder til jeres kunder, leverandører eller medarbejdere.

 

 

 

NxM Business Solutions Support

Support og driftsovervågning er inkluderet, hvilket gør det nemt at være bruger af denne service.

 


 

NxM Gateway

Giver adgang til NxM Gateway, her finder I det historiske overblik over alle jeres transaktioner.

 

 

 

 

 

Dynamics NAV NxM EDI

Med NxM Cloud samles alle dine arbejdsgange i dit Microsoft Dynamics NAV interface. Integrationen i Dynamics NAV giver dig en effektiv måde at håndtere og behandle alle dine data og dokumenter på - direkte fra dit Dynamics NAV rollecenter.  

 

 

 

 

NxM Cloud kan tilpasses jeres specifikke behov.

 

 

 

 

 


 

 

 
 
 
 
 

NxM EDI har formået at ændre en kompleks praksis hos flere hundrede virksomheder i hele Norden til en nem, overskuelig og brugervenlig praksis, der optimerer interne og eksterne arbejdsprocesser. Erfaring viser, at der opnås en høj ROI på en EDI-løsning fra NxM. Den absolut optimale løsning er at kombinere dette med Microsoft Dynamics NAV, som giver fuld udnyttelse af potentialet i Microsoft Dynamics NAV. En sidegevinst er markedets bedste intercompany løsning.