Bliv NxM-Partner


NxM ERP-partnere – sammen er vi stærkest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Deltag i den digitale transformation, og hjælp dine kunder med at blive mere effektive og fremskynde deres forretning ved at digitalisere deres datahåndteringsprocesser.


 

 

 

NxM EDI er et fleksibelt Microsoft Dynamics NAV partnerudviklet system med et utal af muligheder og kombinationer. NxM Businesss Solutions leverer partnerudviklede EDI-løsninger. Vi har i udviklingen af NxM EDI haft fokus på de udfordringer, du som ERP-konsulent støder på ude hos dine kunder. Og netop derfor er NxM EDI ikke bare en EDI-løsning, det er en enestående mulighed for dig som ERP-konsulent til at få et stort spillerum og til at sætte dit præg på, hvordan dine kunders løsninger skal sammensættes. 

Du vælger løsningen, implementeringsmodellen og tidsperspektivet. Lyder det interessant, så kontakt os og få en uddybende snak om, hvad du kan opnå og tilbyde dine kunder med et NxM EDI.

 

 

 


  

 

    NxM EDI er nemt at installere. Licensen kan frit downloades direkte fra Micorsoft Dynamics NAV, du behøver på intet tidspunkt at kontakte NxM Business Solutions, da alle processer er automatiseret
     
  Den fleksible CfMD-løsning, gør det nemt for dig at opgradere din kundes løsning til den nyeste NAV version
     
  NxM EDI er fleksibelt, derved kan du altid tilpasse løsningen efter dine kunders skiftende behov
        
  Nye dokumentformater kan nemt tilføjes. Skal du bruge et format vi ikke har defineret i vores guide, så kontakt vores NxM rådgivningsafdeling, de vil hjælpe dig med at skabe dét brugerdefinerede format du skal bruge
     
  Du har friheden til at gøre alt selv, uden om NxM Business Solutions. Vælger du selv at installere NxM EDI-løsningen, vil du modtage dokumentation til implementering, opsætning og test af NxM EDI-løsningen
     
  Du kan lade NxM Business Solutions konsulenter stå for dele eller hele installationen, uden at du mister din provision.
     
  Er du NxM-partner, får du en høj provision på hver installeret løsning

 


NxM EDI


Dynamics NAV forretningslogik

Med et NxM EDI fastholder du dine kunders forretningslogik inde i det simple og kendte Dynamics NAV. Løsningen har klart definerede hook-up punkter (events), derved kan du garantere dine kunders muligheder for nye integrationer, en simpel opdatering til nyere versioner Dynamics NAV samt et solidt fundament, der dækker alle brancher. Alt dette gør NxM Business Solutions til det sikre valg for dine kunder med vækstambitioner.

Fleksibilitet

Løsningens fleksibilitet giver dig en enestående mulighed for nemt at udvide dine kunders forretningsdokumentudveksling med nye forbindelser, samtidigt med at du holder dine kunders omkostninger nede og øger deres effektivitet. Med en NxM EDI-løsning giver du dine kunder en indsigt i og en nem kontrol over alle procestrin, samtidigt med at du holder alle deres arbejdsprocesser samlet ét sted - det giver dine kunder en ensartet brugeroplevelse.

Med et NxM EDI håndteres alle dine kunders dokumenter i standard Microsoft Dynamics NAV forretningslogik.

 

 

 

 

 

 


NxM EDI er en standardiseret løsning til udveksling og behandling af salgs- og købsdokumenter i Microsoft Dynamics NAV - nemt, enkelt og sikkert. 

 

 

Dynamics NAV brugergrænseflade og forretningslogik

Enkel opsætning og brugervenligt

Sikkert

Lokal, Cloud eller en kombination af de to

Skalerbar

Let at bygge på og integrere mod andre løsninger/ systemer

 

 


 

Understøttende dokumentformater og typer 

NxM understøtter som udgangspunkt alle gængse forretningsdokumentformater og dokumenttyper i Dynamics NAV, såsom salgsordre, ordrebekræftelse, faktura, kreditnota m.m. Du kan til standardudgaven i Dynamics NAV tilføje nye dokumenttyper og kommunikationsformer, da vi har flere kombinationer af dokumentformater og -muligheder tilgængelige for vores NxM-Partnere.

 

 

 

Skalerbar NxM EDI-løsning 

Skalerbarheden i vore løsninger og den enkle vedligeholdelse gør NxM EDI til det sikre valg, da du nemt kan virksomhedstilpasse løsningerne. Med få justeringer i NxM EDI-fundamentet kan du selv skabe nye formattyper til de kunder med en lokal installation, der skal bruge et ikke-standardformat, tilføje nye dokumenttyper og nye kommunikationsformer, eller du kan lade NxM Business Solutions gøre det for dig.

 

 

 

 

 

 

 


Undervisning

NxM Business Solutions tilbyder gratis undervisning til alle nye NxM Partnere. Kontakt os og book gratis undervisning i NxM EDI (regler og vilkår fremgår)

NxM EDI – Proven. Tested. Recommended for Microsoft Dynamics NAV.


Konsulentydelser

Har du brug for supplerende konsulentydelser, kan du kontakte NxM Business Solutions EDI-konsulenter. De yder støtte til store og små opgaver/problemstillinger, såsom:

Object installation NAV 2013 - NAV 2017 (DROP DOWN), Basic setup NAV 2013 - NAV 2017, Document configuration in NAV, Sales, Project coordination, Test of EDI flow, Training, Sales Flow, Purchase Flow, Document design/mapping: EDIFACT, x12, Tradacoms, UBL, OIOubl, EHF, SVEFAK

 

 

 

 

  Nemt at downloade licens Nemt at følge med i Nemt at installere Nemt at opgradere Nemt at udvide med nye partnere