• image01

    NxM Business Solutions

    "Fokus på problemstilling dernæst helstøbte løsninger”


NxM Business Solutions

Office

 

 

 

NxM Business Solutions  er Certificeret Microsoft Dynamics (CFMD) og leverer til dags dato Danmarks mest komplette løsninger til håndtering af EDI. Løsningerne dækker salg, køb, varekataloger samt avanceret Intercompany håndtering.

NxM EDI er en effektiviserende og strategisk løsning , der giver brugeren et overblik og en indsigt i alle deres EDI transaktioner.

 

NxM Business Solutions kan skalere NxM EDI løsningerne, efter den enkelte virksomheds behov. Vi kan derfor tilbyder alt fra en ren EDI dokument håndterings løsning, til en system integration på tværs af systemer, bygget på principperne for ESB(Enterprise Service Bus).

 

Hos langt den størstedel af alle virksomheder, er logistikken tæt forbundet med forretningsdokumenterne. Så oplever I, at I har fejl i jeres ordre eller ikke kan holde jer ajourført på jeres lagerbeholdning, vil det sætte sine aftryk, i den service I kan give jeres kunder og samhandelspartner.

Har I et ønske om at effektivisere, jeres manuelle arbejdsprocesser, samtidigt med at I optimerer den daglige arbejdsgang og sikre jer mod tastefejl, så kontakt NxM Business Solutions, og hør hvad vi kan tilbyde jer.