• image01

    EDI løsning

    Med NxM pånåes fleksibilitet.
    Vælg, invester og finansier efter behov.


NxM Løsninger

Nx MEDI

Cloud service


Vores Cloud service har 3 essentielle funktioner. Konvertering til bestemt format. Afsendelse/modtagelse af et dokument via en bestemt protokol. FTP, web service, mail, X400, VAN service.
Vigtigst er at NxM varetager alt teknik, 99% af alle problemstillinger outsources til NxM.
Læs mere.....
Cloud Installation

EDI formater


NxM flytter dokumenter i mange formater. EDIFACT UBL, XML, CSV, Excel, TRADACOMS. Herunder også de mange underversioner f.eks. EDFACT HANCOM, D96A, D06A mm. Der er ikke nogle kendte grænser for hvad NxM kan flytte og formatere.

Læs mere.....
Monetering (2)

Driftsovervågning


Afhængig af den valgte løsning, tilbyder NxM forskellige overvågningstype. NxM kan sørge for overvågning af teknik, forsendelse og konvertering, fejl på dokumenter. En sikker drift ligger os på sinde, lige meget hvor løsningen ligger tilbyder vi at overvåge virksomhedens EDI løsning.

Læs mere.....
Integrations

Integrationer


Med opbygning af funktioner til håndtering af ordre, faktura m.m. så er der bygget en generel funktion. Webshop ordre kan udnytte samme funktionalitet og validering. En mere effektiv daglig drift er resultatet. Både små og store kan udnytte dette. NxM EDI basis udnyttes af IT virksomheden Atea AB med mange tusinde dokumenter per dag. Dyrehavsbakken, som er kendt som verdens ældste forlystelsespark, udnytter ligeledes at løse flere udfordringer på en gang.

Læs mere....