• image01

  Cloud EDI løsning

  EDI service med muligheder, Cloud service eller lokalt

 • image01

  Referencer

  Lille udpluk af referencelisten

 • image03

  Systemovervågning

  Support monitor viser løbende kunde status og prioriterer de opgaver der skal løses

 • image03

  Mere effektivitet,
  færre omkostninger ...

  - effektiv kommunikation i en travl hverdag


Samarbejdspartner

CGI                 EG                Cornator Norrek Icore    Eliteitlogo Skanderby -email -logo 1-2       EV_logo


NXM EDI service

 

NxM EDI har markedets mest brugervenlige og fleksible EDI løsninger. Med en NxM EDI løsning, kan i opnå en markant reduktion i antallet af opgaver, som skal indtastes manuelt. Vælger I en NxM EDI løsning, bliver alle jeres manuelle forretningsdokumenter, omdannet til elektroniske forretningsdokumenter, det er alt fra ordre fra kunder, faktura fra leverandører, følgedesedler mm.

 

 

 NxM EDI holder jer ajourført på;

 

 • Leveringsdato
 • Rest leverance
 • Modtagelse af faktura
 • Lagerføring
 • Bedre kundesevice          

                        Work Flow DK      

Funktioner som disse letter arbejdsgangen for medarbejderne, samtidige med at virksomheden får en økonomisk gevinst, set i forhold til at medarbejderne ude i virksomheden bliver mere produktive, da de ikke skal bruge deres tid og ressourcer på manuelle tasteopgaver.

 

I for med en NxM EDI løsning en verden af muligheder. Jeres elektroniske forretningsdokumenter bliver hverken begrænset af Sprog, IT-system eller landegrænser. I kan med vores løsninger, derfor til hver en tid udveksle jeres elektroniske forretningsdokumenter med alle jeres forretningsforbindelser, uagtet af hvor i verden de befinder sig. 

 

Har i tideliger haft et EDI modul, vil I med NxM EDI opleve nye standarder indenfor håndtering af EDI dokumenter og fejlhåndtering. I vil ude i jeres virksomhed, øjeblikkelig opleve at I med et NxM EDI får større indblik, klarhed og sikkerhed i jeres forretningsdokuments transaktion, da hvis noget i transaktions processen skulle fejle, kan fejlen straks lokaliseres og hurtigt rettes. Med funktioner som denne differentier vi os fra andre EDI udbydere på markedet. Vores EDI moduler, løsninger og anden elektronisk kommunikation  fra/ til NAV/Navision er kvalitetsløsninger, til konkurrencedygtige priser, derfor har adskillig NAV/Navision leverandører valgt at bruge vores produkter. I kan derfor opleve at NxM Business Solutions i nogle tilfælde optræder som underleverandør, i de tilfælde supplerer vi NAV/Navision leverandørerne med vores ekspertise.

 

 

                 

 

NxM er en uvurderlig hjælp i forhold til opstart af nye EDI projekter. De sørger for fremdrift, koordinering og kvalitetssikring igennem hele forløbet.

Kunde Malene Sig Overgaard "Kabooki"
IKEA integration

 

NxM udveksler EDI dokumenter med IKEA. NxM har som en af de få i verdenen fået godkendt udveksling af EDI dokumenter imod IKEA.

 
Demo møde

Ønsker du et uforpligtende demonstrations møde af NxM EDI er du velkommen til at kontakte NxM Business Solutions

Bestil Møde
Partner Portal

Partner portal er forbeholdt registrerede partnere og kræver login.

Login
Support

Er du kunde hos NxM Business Solutions og ønsker support kan du logge ind her

Login


NxM Business Solutions
Slotsgade 65C
3400 Hillerød


+45 5386 9646
www.nxm-solutions.dk
Information: info@nxm-solutions.dk
Support: support@nxm-solutions.dk