• image01

    Referencer

    Lille udpluk af referencelisten


Referencer

Atea _colour _rgb _medium

NxM har implementeret EDI-integrationsløsning hos ATEA. Løsningen anvendes til en bred vifte af aktiviteter - herunder bemærkningshåndtering og intercompany-funktionalitet - samt understøttelse af andre systemer. Hertil kommer de mere traditionelle EDI aktioner som daglig informationsudveksling med kunder, leverandører og håndtering af webshopordrer.

Udover traditionel EDI (Edifact/Hancom) udveksler ATEA data via PDF til de samarbejdspartnere, der ønsker det.

 

Med professionelle, kvalitetsbevidste og kompetente medarbejdere bistår ATEA kunderne med værdiskabende it-løsninger. I Danmark beskæftiger ATEA næsten 1500 medarbejdere og har en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele landet. ATEA koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og er noteret på Oslo Børs.

 

 Bisca _jpg 150p

NxM har implementeret EDI integrationsløsning hos Bisca. Tidligere anvendte Bisca et ældre egenudviklet værktøj til EDI kommunikation, men besluttede at udskifte det med den løst koblede NxM EDI løsning, der integrerer EDI kommunikationen med ERP systemet MS Dynamics NAV.

Biscas EDI setup omfatter mere end tyve forretningspartnere, som integrerer med NAV systemet og blandt andet udveksler salgsfaktura, kreditnota og fragtpapirer som fx SSCC følge-/pakkesedler. Yderligere håndteres intercompany transaktioner.

Bisca tog sin begyndelse hos familien Volf i Hellerup tilbage i 1890. Her startede fremstillingen af kager under navnet Karen Volf. Det er i dag et af Biscas mest kendte brands og lægger navn til lækkerier på kageborde i hele Norden. I 1922 blev produktionen af kiks påbegyndt i Hjørring, og i 1997 tog firmaet sin nuværende form under Bisca-navnet. Siden 2006 har produktion og hovedsæde ligget i Stege på Møn. Bisca er markedsleder på det danske marked og har æren af at være Kongelig Hofleverandør.

 

Udpluk

Shell

 

 

Legowear Logo A Cmyk

 

 

Plantorama

 

 

Orkla

 

 

Logobabysam

 

 

falck

 

 

adecoo Active sportswear scalepoint
jensens samsoesamsoe DSLogo 
 Scangrip PBJ  RoyalBisquit 
steens NoaNoa Nutricia