• image01

    NxM Business Solutions

    Fokus på problemstilling dernæst helstøbte løsninger”


Om NxM Business Solutions

Om os

NxM Business Solutions er en danskejet virksomhed med kontor i Hillerød. Vi har mere end 20 års erfaring, og kan i dag tilbyde jeres virksomhed Danmarks førende EDI løsninger. Vi tilbyder alt fra standard EDI løsninger til, EDI løsninger der er skaleret efter jeres virksomheds behov. Vores løsninger vil  skabe fremdrift ude i jeres virksomhed, ved at optimere jeres forretningsdokument håndtering til internt, såvel som til eksterne partnere.

Hos NxM Business solutions fokuserer vi på, at levere de bedste EDI moduler og logistiske løsninger baseret på NAV / Navision til vores kunder.

 

NxM EDI løsninger er et driftseffektivt og strategisk produkt, som giver vores kunder et overblik over alle deres elektroniske forretningsdokumenter. Netop, derfor ser størstedelen af vores kunder, vores EDI løsninger som væren en investering i egen virksomhed, da de med en NxM EDI installation har fået optimeret deres arbejdsprocesser og fået et større udbytte af egne ressourcer.

NxM EDI automatisere en stor del af jeres elektroniske forretningsdokumenter. Jeres medarbejder skal derfor bruge mindre tid på manuelle tasteopgaver, de kan i stedet bruge deres tid på andre værdiskabende opgaver.

Vores fleksible EDI moduler, muliggøre integration ind i andre systemer, hvis det ønskes. NxM Business Solutions tilbyder ligeledes støtte til implementeringen.

 

 

Vi rådgiver og tilbyder faglig sparring til alle nye og allerede eksisterende kunder, når det komme til valg af det EDI modul, der er skaber mest værdi for deres virksomhed og giver den højeste ROI.

 

 

Vil I vide mere om, hvad NXM EDI kan tilbyde jeres virksomhed, så kontakte os på mail eller booke et gratis demomøde.

 

Vores filosofi 

NxM vil altid sammensætte de bedste løsninger til vores kunder, og derfor låser vi ikke vores kunder fast på én bestemt løsning. Vi tilbyder derimod løsninger, der kan tilpasse vores kunders skiftende behov. En startegi som denne, kræver at vi har et godt samarbejde og en god dialog med kunden både før, under og efter instalationen. 

Efterlevelsen af denne filosofi, har resulteret i en tilfreds kundekreds på det danske og svenske marked.

 

Værdier

NxM har flere værdi sæt som vi arbejder efter.

 

"Indlevelse i problemstilling, udfordringer og forretning er udgangspunktet.

Kunden er partner og vi er fælles om at skabe fremdrift."