• image01

    NAV EDI er installeret i mere end 200 installationer, i forskellige versioner af Dynamics NAV.
    Opnå integration med partnere i hele verden.
    IKEA, Tesco, COOP mf. der er ingen grænser.


Microsoft Dynamics NAV

NxM EDI løsninger

 

NxM EDI moduler er udviklet, til specifikt at kunne dække alle virksomheders behov, uanset størrelse. NxM EDI moduler er udviklet til at optimere virksomheders arbejdsgang, reducere tastefejl, samtidige med at modulet reducere den tid som medarbejderne bruger på manuel forretningsdokument håndtering. Vores løsninger er fleksible, hvilket gør at vi til hver en tid kan opfylde de fleste virksomheders behov. Flere kunder efterspørger vores NxM EDI moduler udelukkende på grund af Intercompany funktionalitet, som giver dem en høj grad af fleksibilitet. 

NXM Business Solutions markedsførende EDI løsninger tilbydes i tre forskellige EDI moduler

 

NXM EDI Salg-og købsdokumenter – Løsningen er rettet mod virksomheder, der er interesseret i et EDI modul, der er rettet mod elektronisk forretningsdokument udveksling med deres partner.  NxM EDI Salg og købs modul kan håndtere flere forskellige dokumenttyper såsom tilbud, ordre, faktura, kreditnota, leverance, ordrebekræftelse. Intercompany funktionaliteten er integreret ind i NxM EDI salg- og købsdokumenter

 

 

NxM EDI PDF og SMS-  NxM Business Solutions vision om at skabe fleksible løsninger, er tænkt ind i vores NxM PDF og SMS. Løsningen kan derfor tilbydes som enkeltstående løsning, eller i kombination med et af vores andre EDI moduler. Modulet kan bruges på mange forskellige måder, man kan for eksempel opsætte det til at sende påmindelser.

NxM EDI PDF og SMS integreres ind i de NAV processer, der er relateret til salg, køb og lagerstyring. Den automatiske rapporteringsvisning, giver brugerne af dette modul et overblik, der kan bruges til at løse konkrete problemstillinger.

 

NxM EDI Varekatalog-  Med vores varekatalog modul, kan I på en struktureret måde offentliggøre oplysninger, om jeres varer til jeres kunder og leverandører- gennem et NxM EDI eller en integration til Microsoft Office Excel. Med dette modul kan i modtage varer oplysninger fra egene leverandører. NxM varekatalog er på nuværende tidspunkt installeret hos flere danske virksomheder f.eks., Samsøe Samsøe, Day Birger ét Mikkelsen, Designer remix, Noa Noa, Lego Wear. 

 

Vi tilbyder til alle vores løsninger en ”Live” driftsovervågning af EDI transaktionerne, så skulle procesafbrydelser eller en anden fejl registreres, bliver det rapporteret direkte optil NxM support servicecenter, som retter fejlen, uden at forstyrre jeres daglige arbejdsgang.

Alle vores NxM EDI moduler kan installeres både som en lokal installation eller en integreret NxM Cloud-service, de to installationstyper giver den samme intuitive grænseflade inde i Dynamics NAV.  For at få en lokal installation, har vi et krav om, at I internt i virksomheden har de fornødent IT- systemer og at jeres teknik er i højsædet, hvis det ikke er tilfældet, kan vi ikke tilbyde en lokal installation.

 

Fleksibiliteten i vores EDI moduler, gør det nemt for os, at matche langt de fleste virksomheders behov. Så tøv ikke, kontakt os og få et uforpligtende demomøde eller et tilbud.

Vi vil i samarbejde med jer, skræddersy en EDI løsning, der opfylder jeres virksomheds behov.